compressor

Brrrum ...mot(t)o môjho života


  • EAN: 9788090697942
  • Dostupnosť: Skladom

  • 11.90 €

  • Cena bez DPH: 10.82 €

Popis

Chcete si šťastie kúpiť za peniaze?

Zaobstarajte si psa – alebo motorku.

Tento "1. motorkársky román" urobí radosť motorkárom, ale hlavne všetkým, ktorí majú radi vtipné príbehy zo života a chcú sa čítaním odreagovať od všedných starostí.

Kniha z dielne Ladislava Smíška Vám predstaví muža, ktorý v domnení, že zaboduje u žien (a dôjde tak k nekonečnému šťastiu a bohatstvu) zatúži po chopperi. O jeho nevyhnutnosti je však potrebné presvedčiť manželku…. A ako je známe, každá akcia vyvolá reakciu. Nie vždy však takú, akú si predstavujete.

Brrrum je úplne úžasná, čítavá a očarujúca kniha. Svoj tak trochu nenápadný názov vyrovná perfektným príbehom pre mužov a ženy všetkých vekových kategórií. Autor Vás bez zbytočnej „omáčky“ okamžite vtiahne do deja a neustále Vás núti do čítania.

Táto kniha je ako poriadna porcia čokoládovej torty – po prvom súste spoznáte, že je veľmi dobrý, a hoci by ste si ju chceli šetriť, predsavzatia idú rýchlo bokom a sladkosť je preč totálne.

Román Brrrum bude perfektným spoločníkom nielen do chladných a sychravých dní. Je to kniha, ktorá doslova preteká dobrou náladou a optimizmom. Nás, ženy, bude pri čítaní tak trochu mraziť v chrbte, pretože autor si voči nám neberie servítky. Avšak na druhú stranu to robí s takou gráciou, že mu to musíme chtiac nechtiac odpustiť. A to hrozne rýchlo.

Za tú úžasnú, nekomplikovanú (a napriek tomu inteligentnú) zábavu, to totiž rozhodne stojí.

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad           Good

Súvisiace produkty