compressor

Bosna a Hercegovina - sprievodca Bradt


  • EAN: 9788076890572
  • Dostupnosť: Skladom

  • 26.90 €

  • Cena bez DPH: 24.45 €

Popis

Turistický sprievodca po Bosne a Hercegovine, perle Balkánu.

Bosna a Hercegovina je ideálnou destináciou pre aktívnych cestovateľov. Milovníci histórie a kultúry môžu navštíviť hlavné mesto Sarajevo s tradičnejšou osmanskou štvrtou, rušným nočným životom a festivalmi, zatiaľ čo v Trebinje a Banja Luce je možné obdivovať pozoruhodnú architektúru, ochutnať skvelé víno a spoznať množstvo ďalších zaujímavostí.

Tým, ktorí majú radi prírodu, prináša Bosna a Hercegovina rozmanitú krajinu s pôsobivými vodopádmi, lyžiarskymi strediskami olympijskej úrovne a jednou z najzaujímavejších turistických trás Európy, ktorou je slávna Via Dinarica.

Spoznajte orientálne staré mesto Mostaru a Stari most, ktorý je zapísaný na zozname svetového dedičstva UNESCO. Navštívte Medžugorie, druhé najväčšie katolícke pútnické miesto na svete. Prejdite si jeden z posledných pralesov v Európe v národnom parku Sutjeska. Vráťte sa v čase pri návšteve stredovekej dediny Lukomir. Vydajte sa na rafte do spenených vôd rieky Uny.

Už šieste vydanie sprievodcu po Bosne a Hercegovine z vydavateľstva Bradt je doposiaľ najobsiahlejším pojednaním, ktoré zahŕňa všetko od histórie a kultúry až po ubytovanie a reštaurácie. Je nepostrádateľným spoločníkom pre všetkých, ktorí chcú spoznať každý kút tejto podmanivej krajiny.

formát 129 x 198 mm, 391+12 strán, brožovaná väzba

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad           Good

Súvisiace produkty