Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Výhody pravidelnej údržby vášho automobilu

pdmauto.sk

Systematická údržba vozidla je najlepšia prevencia, ako predchádzať jeho poruchám

Kúpa nového automobilu nie je žiadna lacná záležitosť. V mnohých prípadoch vás „pripraví“ o všetky celoživotné úspory. Problémom však je, že určité finančné rezervy si budete musieť urobiť aj na zachovanie jeho dobrého stavu. Samozrejme, máte k dispozícii od predajcu záruku, nie vždy sa ale na všetko vzťahuje. Preto je často jedinou a najlepšou prevenciou ako ochrániť vaše vozidlo pred poruchami a vyradením z prevádzky - jeho systematická údržba.

A ak vám to ako dôvod nestačí, možno vás presvedčia nasledujúce výhody takéhoto pravidelného servisu a údržby.

Výhody pravidelnej údržby vášho automobilu

Po pravidelnej údržbe vozidla (ideálne v servisnom stredisku) bude vaše vozidlo vždy v dobrom technickom stave. Vysokokvalifikovaní majstri vykonávajú celú škálu technickej údržby automobilov všetkých značiek.

Čas je niekedy ale rozhodujúci faktor, preto si ho na údržbu auta spolu s originálnymi náhradnými dielmi Škoda nezabudnite nájsť.

Systematická údržba vám umožňuje včas identifikovať a odstrániť závažné poruchy vozidla, čo vám automaticky ušetrí peniaze, spomínaný drahocenný čas a nervy.

Nenechávajte to len na servis

Každodennú údržbu vozidla môžete vykonávať aj sami. Mali by ste sledovať vzhľad svojho vozidla a jeho čistotu. Skontrolujte namerané hodnoty a hladinu oleja, prípadne zistite, či nie je čas na nový zotrvačník.

Údržba a pravidelný servis vášho vozidla je pohodlný a lacný spôsob, ako zvýšiť bezproblémový počet najazdených kilometrov, užívať si pohodlie vozidla s celou rodinou a mať k dispozícií auto za akýchkoľvek podmienok.

Preto ju nepodceňujte a svoje auto raz za čas v servise, ale aj doma prekontrolujte. 



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk