Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Spoľahlivé priamočiare pohony

forin.sk

Jednoduché mechanizmy na kontrolovaný zdvih, posunutie a vyklopenie

V súčasnom ekonomickom prostredí sa všetci podnikatelia zameriavajú na znižovanie nákladov, zjednodušovanie obchodných procesov a zvyšovanie efektívnosti a ziskovosti podniku. Chceli by ste vedieť, pomocou ktorých doplnkov a jednotiek sa to dá všetko dosiahnuť.

Spoľahlivé priamočiare pohony alebo lineárne vedenia vám dajú na to odpoveď.

Kde všade využijete priamočiare pohony?

Tam, kde je potrebný kontrolovaný zdvih, posunutie alebo vyklopenie sa pohony uplatnia najlepšie. Ich výhodou je samosvornosť po zastavení motora alebo inej hnacej jednotky. S ich pomocou je možné dosiahnuť presný synchrónny zdvih, pričom zaťaženie jednotiek nezohráva žiadnu rolu.

Táto zvolená jednotka funguje vo všetkých polohách, takže jej využitie určite oceníte pri viacerých úkonoch strojov a zariadení. Konštrukčne je chod pohonu založený na závitovkovom prevode a pohyblivej skrutke s trapézovým závitom, pričom závitovka aj skrutka majú pravotočivé stúpanie.

Široká ponuka a výber pohonov i lineárnych vedení

Vybrať si pohonné jednotky môžete bez elektromotora, alebo také, ktoré sú s ním do jedného celku spojené. Stačí navštíviť Forin.

Tu nájdete okrem spomínaných pohonov aj závitovkové prevodovky, čelné paralelné prevodovky, špeciálne lineárne vedenia alebo elektromotory.

Treba si všímať všetky dôležité parametre, prevodové pomery, prenášaný výkon či krútiaci moment a určite si zvolíte pre svoje potreby to najlepšie zariadenie.

 

Spoločnosť Forin je na našom trhu už viac ako 30 rokov, takže skúsenosti s tým najlepším sortimentom sú maximálne. Je to jeden z popredných dodávateľov všetkých priemyselných elektromotorov, prevodoviek a pohonov na našom území, tak sa o tom presvedčte. K dispozícii je vám tu poradenská činnosť, alebo priamy nákup jednotiek podľa riešení a potrieb všetkých zákazníkov.



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk