Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Ako uložiť vašu motorku na zimný spánok?

koverta.sk

Ako uložiť vašu motorku na zimný spánok?


Motorka je oveľa „delikátnejšia“ technika ako auto, ale zároveň je často porovnateľne nákladná. A keďže vo väčšine regiónov našej krajiny nie je možné tento stroj používať po celý rok, na konci jesene je potrebné ho uviesť na „zimný spánok“. Povieme vám, ako udržiavať toto zariadenie počas chladného ročného obdobia v čo najlepšom stave.

Prvá a najdôležitejšia vec je zvoliť správne miesto úložiska

Vo veľkých mestách môžete využiť na údržbu a sezónne uskladnenie motoriek a bicyklov rôzne  stanice. Mnohí z nás chcú mať ale svojho dvojkolesového „tátoša“ pod neustálym dozorom a na vlastnom dvore. Stavba garáže je však náročná nielen z finančného, ale aj časového hľadiska. Preto vám ako jednoduchá, lacná, a pritom kvalitná alternatíva môže poslúžiť moderný prístrešok na auto alebo motorku.

Jeho výhodou je, že je montovaný a pritom pevný. Má pultovú strechu so zvukovou a tepelnou izoláciou s trapézovým profilom a osadeným odkvapom. Nepotrebujete k nemu žiadne zložité stavebné materiály a konštrukcie. Navyše si môžete svoje vozidlo v tomto prístrešku ochrániť pred vetrom aj bočnými drevenými výplňami. V takomto dokonalom prístrešku bude vaša motorka pod  maximálnou ochranou.

Nezabudnite na ochranu dôležitých častí

Samostatnou témou je ochrana elektrického vedenia, ktoré trpí nielen koróziou, ale aj hlodavcami. Ak sa dostanú k vinylovému plášťu, je to katastrofa! Potkany a myši sú známe svojou schopnosťou prežiť za každých podmienok a káblové zväzky sú pre nich skutočnou „lahôdkou“. Preto je veľmi dôležité, aby bol prístrešok aj uzavretý. Na tieto účely je možno vhodnejší systém na pohodlné uskladnenie bicyklov.

Samozrejme, môžete tiež použiť rôzne ochranné fólie, ktoré sú na manipuláciu a údržbu naozaj jednoduché a rovnako pohodlné. Spôsob, ktorý si zvolíte závisí len a len na vás, dôležité je, aby ste nenechali motorku, auto alebo bicykel pod holým nebom vystavené náročným podmienkam.



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk