Nachádzate sa: CESTOVATEĽSKÁ PORADŇA / Cestovateľská a expedičná výbava

SPARK Camelot vesta

gerisport, 04.07.2012

Produkty značky SPARK sú vyrábané v meste Montemurlo (Taliansko) a sú zamerané predovšetkým na základnú prvú vrstvu oblečenia. Väčšina produktov  má vetruodolné vlastnosti, zároveň sú vzdušné a nevsakujú vlhkosť. Pôvodne  sú navrhnuté pre používanie v motocyklovom športe, ale iste nájdu využitie aj v iných druhoch športu: cyklistika, beh, lyžovanie, snowboarding.

 

Produkty značky SPARK sú dokonale spracované z jemného ľahkého materiálu, nosia sa pohodlne a z funkčného hľadiska sú veľmi praktické.Vynikajúci materiál DRYARN odvádza vlhkosť bez nadmerného zadržiavania tepla, preto výrobky rýchlo schnú a človek nemá nepríjemný pocit, že je oblečený v mokrom tričku.

Prečo písať článok o spodnom oblečení v horúcom  lete? Poviem Vám tajomstvo: dobrá vetruodolná bielizeň má pre motorkára význam v každom ročnom období. V skutočnosti je SPARK vetruodolná prvá vrstva oblečenia oveľa užitočnejšia na jar, v lete a na jeseň, než v zime.

Ako je to možné, pýtate sa? Väčšina zimných motorkárskych búnd má dostatočnú ochrannú vrstvu proti vetru a vetruodolné tričko alebo vesta pod ňou určite tiež pomôže, ale je tu jeden horúci tip: SPARK Camelot vesta je tá správna časť motorkárskeho odevu, ktorú môžete stále nosiť so sebou a v prípade potreby obliecť, ak je chladné ráno alebo sychravý večer. Veľmi rýchlo a jednoducho si ju oblečiete, žiadne gombíky, šnúrky, zložité upínanie. SPARK Camelot vesta predstavuje úplne nový produkt roka 2012, pokračujúc v línii vetruodolného oblečenia Camelot. Firma, ktorá vyrába značku SPARK, je veľmi malá, ich výrobky sa vypredajú rýchlo ako teplé rožky, no oplatí sa na ne počkať a presvedčiť sa na vlastnej  koži o ich vysokej kvalite. Výrobná továreň je vybavená tými najmodernejšími tkacimi strojmi, ktoré dokážu spriadať bez zastavenia rôzne hrúbky a druhy vlákien.

Tričko Camelot s dlhým rukávom má zapínanie na zips pozdĺž pleca.

Vesta Camelot má praktický stojáčik, ktorý chráni krk pred vetrom a chladom.

Vesta Camelot má praktické vrecká. Všimnite si predĺženú zadnú časť, ktorá chráni driek. 

Vetruodolný materiál použitý pri výrobe sa skladá z troch rôznych vrstiev, ktoré zaručujú odolnosť proti vetru, chladu a odvádzajú vlhkosť od pokožky.

Vesta je luxusne ušitá, vypracovanie švov je ploché, čo zaručuje pohodlie pri nosení. Má predĺženú zadnú časť, aby sa pri jazde nevyťahovala.  Dve zatváracie vrecká po bokoch zipsu sú mimoriadne praktické.  Materiál je elastický, čiže veľkosť vždy „sadne“.

Vesta je dodávaná  v intervale veľkostí XXS až 3XL.


Krajčírske spracovanie výrobkov SPARK je dokonalé.

SPARK Camelot vesta zapĺňa prázdne miesto na slovenskom trhu s oblečením pre motorkárov a  je určite dobrou investíciou.

V e-shope www.gerisport.sk ju zakúpite za 44 Eur. 

 

 

 

 

 



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk