Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Aktuality

Touratech travel event s Igorom Brezovarom

touratech, 04.09.2012

 

Travel Event 2012 s Igorom Brezovarom!

5.ročník Travel Eventu sa uskutoční už čoskoro a to 7.-8.septembra na tradičnom mieste v kempe Goralský Dvor v Haligovciach. Na stretnutie priaznivcov adventure turistiky zavíta aj známy český cestovateľ Igor Brezovar.

Touratech Travel Event 2012 to je stretnutie všetkých nadšencov mototuristiky a cestovania na dvoch kolesách. Podujatie sa aj tento rok uskutoční na známom mieste v Pieninskom národnom parku v Haligovciach. Goralský dvor je krásnym miestom na jedno z posledných kempovaní na záver sezóny, ktorý si môžete spríjemniť nielen stretnutím so známymi cestovateľmi, ale aj sledovaním živých diskusií pod holým nebom. Neopakovateľnú atmosféru travel eventu dopĺňajú nočné premietania cestovateľských filmov. 

Čo sme pre Vás pripravili tento rok? 

Hostia Eventu : 


Igor Brezovar – hlavný sobotný večer bude patriť českému dobrodruhovi Igorovi Brezovarovi a jeho šou s potulkami krížom-krážom naprieč našou planétou. Igor je zárukou dobrej zábavy a svojím humorným rozprávaním zaujme skutočne každého.

Katarína Vrábelová – je takmer pripravená vyraziť na svoju cestu okolo sveta. Len pár týždňov pred odchodom ju budete môcť vyspovedať a dozvedieť sa viac o jej odvážnych plánoch. 

Členovia expedície Hodvábna cesta – v júni tohto roku sa konala netradičná expedícia do strednej Ázie. 1 x motorka, 1 x auto, 1 x nákladné auto – členovia tejto expedície nám odprezentujú tú svoju hodvábnu cestu... 

Filmy :

Maroko – finálne zostrihaný film členov motoride expedície do Maroka z minulého roku
Arménsko a náhorný Karabach – slovenský film z dielne Touratech do Gruzínska, Arménska a Náhor.Karabachu
Množstvo cestovateľských filmov 24 hodín nepretžite...

Motocykle:

Špeciálne upravené motocykle Touratech dovezené priamo z Nemecka. Za zmienku určite stojí špeciál Husquarna Nuda X-racing, ktorá absolvovala tohtoročný Erbergrodeo.

Vystavené adventure motocykle od slovenských predajcov /BMW, Yamaha, Honda/
Expedičné štvorkolky a vozidlá špeciálne vozidlá Toyota 

SÚŤAŽ

Adventure geocaching – tento krát sme si pripravili opäť niečo špeciálne. Adventure Geocaching je hľadanie GPS bodov v okolí. Cieľom je nájsť GPS bod, nájsť „kešku“ – nádobu, v ktorej je niečo ukryté a zaznamenať potrebné údaje. Kešky sme rozmiestnili nielen v blízkom okolí Červeného Kláštora, ale ja za hranicami, v poľských Pieninách. Je len na každom z Vás, koľko bodov budete chcieť nájsť a ktoré miesta navštívite - v každom prípade, odmenený bude každý, kto sa vydá na geocaching!

Čo sme nepripravili?

Dobrú atmosféru – veríme, že o tú sa postaráte práve Vy, účastníci Travel Eventu. Event to nie len o sprievodných podujatiach, to je rozhovoroch večer pri ohni, pri pivku, pod stanom. Je to o stretnutí s priateľmi, ktorých stretávame len zriedka, je to spoznávaní a nadviazaní nových známostí a taktiež je to o motivácii vyraziť na vlastnú cestu...

Kde, kedy, ako? 

Od 7. – 8. septembra v kempe Goralský dvor v Haligovciach pri Červenom Kláštore. Ubytovanie je možné v stanoch alebo v chatkách. Všetko o ubytovacích kapacitách sa dozviete na webe www.goralskydvor.sk V prípade, že uprednostníte chatku, je možné si rezervovať samostatnú izbu. Každá chatka má 3 separátne izby. Stanové miesto si taktiež doporučujeme vopred rezervovať! Rezervácie priamo na tel.č.: 0907 764 982. 

Podujatie začína v piatok poobede cca. o 15 hod. Podujatie sa koná za každého počasie. Presný harmonogram premietania a sprievodných podujatí zverejníme čoskoro...

 



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk