Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Touratech Slovakia

Touratech SK, 5.3.2015

Touratech Slovakia: 
 
Zverejnili sme všetky termíny podujatí, eventov, enduroškoly aj výjazdov. Pokiaľ hľadáte zábavu na víkend, či chcete navštíviť enduroškolu alebo tradičný Touratech Travel Event, alebo vyskúšať poriadny offroadový alpský výjazd, môžete tak urobiť s nami. 


Pre tento rok sme pripravili 9 termínov počas takmer celej sezóny 2015. Na svoje si príde ozaj každý. 

TRAVEL EVENTY: Touratech AG oslavuje v tomto roku 25. výročie od vzniku spoločnosti. Pri príležitosti tohto jubilea sa zúčastníme viacerých Travel Eventov v okolitých krajinách i v samotnej centrále Touratech AG. Pokiaľ chcete zažiť atmosféru týchto podujatí, môžete sa ich zúčastniť spolu s nami. Pripravíme, zorganizujeme celý odjazd, ubytovanie a hlavne sa postaráme o dobrú náladu. 

ADVENTURE VÍKEND: Prvý predĺžený májový víkend patrí adventure víkendu – dvojdňové pohodové pojazdenie, 50 % vedľajšie cesty, 50 % ľahúčky offroad postavený pre ťažké cestné endurá. Všetko doplníme o výbornú východoslovenskú kuchyňu, nájde sa čas aj na kávičku a nealko. Ak hľadáš program na predĺžený májový víkend a chceš sa potúlať po podtatranskom kraji, ADV víkend je to pravé pre teba.

BESKYDY - POĽSKO: Východná časť poľských Beskýd je kraj pre našinca takmer nepoznaný. Veď kto by sa vybral do poľsko/slovensko/ukrajinského trojuholníka hľadať šotoliny a poľné cestičky zjazdné aj na cestovnom endure? My áno a tento kraj poznáme dôverne. Ponúkame presne to, čo potrebuje človek po náročnom pracovnom týždni na “vyvetranie hlavy” a mentálny oddych. Bieszcadzsky kraj, to sú malebné poloniny s výškou cca. 1000 m.n.m., horské cestičky, zaujímavé brody, šotoliny a hlavne kraj dobrých ľudí, vynikajúcej kuchyne a možnosti dokonalého relaxu. 

ENDUROŠKOLA: Vlastníš veľké cestovné enduro? Skutočne ho ovládaš? Poznáš jeho limity? Alebo máš skôr rešpekt a vyhýbaš sa akémukoľvek terénu? Je najvyšší čas to zmeniť a spoznať, čo všetko dokáže Tvoja motorka! Ako na to? Jednoducho! Príď k nám do Touratech ENDUROŠKOLY a pod vedením skúseného inštruktora z Touratech CZ Milana Holého sa to naučíš.

OFFROADOVÉ ALPY: Každý rok absolvujeme jeden dlhší, netradičný výjazd. Tento rok padlo rozhodnutie na Alpy. Väčšinou Alpy poznáte ako motorkársky raj plný kvalitných ciest, kľukatých zákrut a nekonečných výhľadov. My vám ponúkame iný zážitok v podobe offroad výletu po starých vojenských cestách.


Zaujali vás tieto výjazdy a eventy? prečítajte si viac na podstránke TOURS and EVENTS


Tešíme sa spoločné akcie a vydarenú sezónu 2015!

Touratech Team



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk