Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Praktické doplnky potrebné pre každé auto

naauto.sk

Každý majiteľ auta si svoje auto hýčka. Nesmú chýbať pravidelné návštevy umývarok, pravidelné voskovanie, čistenie palubnej dosky a vysávanie interiéru.

Aké praktické doplnky by vám ale v aute nemali chýbať?

 

Vaničky do kufra

V kufri prenášame veci rôznych skupenstiev a práve preto je potrebné dostatočne chrániť čalúnenie kufra, aby sme sa vyhli častému umývaniu. Jemný poťah, čalúnenie kufrov je háklivé a pri čistení akejkoľvek špiny sa zapotíte. Aby ste sa ale vyhli týmto nepríjemnostiam a následnému čisteniu, je potrebné dať du kufra niečo, čo zabráni znehodnocovaniu poťahu. Blíži sa prezúvanie pneumatík a rozhodne si nebudete chcieť zašpiniť celý kufor.

Praktickým doplnkom potrebným pre každé auto sú aj vaničky do kufra. Odporúčame vám ale dôkladne si prezrieť ponuku a vybrať si správnu vaničku do kufra. Nové vaničky do kufrov by sa mali vyberať podľa značky, modelu a ročníka. Vaničky by mali byť protišmykové, z kvalitnej gumy, s vyvýšeným okrajom a nemali by byť náročné na údržbu.

 

Gumené rohože do auta

Keďže sa blíži jeseň a zima, práve v tomto období je potrebné klasické koberčeky vymeniť za praktickejšie gumené rohože do auta. Mokré podrážky, lístie a blato bude neustále v kontakte s týmito rohožami a práve preto je namiesto látky voliť skôr gumu, ktorá je menej náročná na údržbu. Jednoducho tieto rohože vytiahnete, vystriekate vysokotlakovým čističom (vapkou) a dáte na sušiak, aby vám prebytočná voda odkvápala a rohože sa uschli.
Ak chcete aj klasické koberčeky, tie vám odporúčame nechávať hlavne na jar a cez leto.

Starajte sa o interiér auta počas celého roka. Nezabúdajte pravidelne čistiť vaničky v kufri, gumové rohože, vysávať sedačky, umývať švédskou utierkou palubnú dosku, ale aj sklá z interiéru auta. Doprajte si aj luxusné vône do auta, ktoré interiér auta príjemne prevoňajú.



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk