Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Pohodlie, bezpečnosť a štýl športových sedačiek

race-shop.sk

Pohodlie, bezpečnosť a štýl športových sedačiek

Každý vodič, ktorý trávi veľa času za volantom, vie, že nielen pohodlie závisí od sedadla automobilu, ale aj zdravie a bezpečnosť. Samozrejme, už od výroby sú všetky vozidlá vybavené tým najlepším sortimentom tohto druhu. Napriek tomu nie vždy ale aktuálna výbava interiéru vášho automobilu spĺňa vaše nároky. A pokiaľ sa to týka práve sedačiek, máme pre vás riešenie a kvalitné športové sedačky.

Veľmi veľa automobilových nadšencov a profesionálov sa ich rozhodne vymeniť za bežné  sedadlo, pretože spolu s originálnym volantom poskytujú vám aj autu pohodlie, bezpečnosť a štýl. Poďme si ich predstaviť trochu bližšie.

Ako spoznáte rozdiel a prídete na to, že máte športovú sedačku?

Každé športové sedadlo má bočné podpery, ktoré fixujú polohu tela vodiča alebo spolujazdca vzhľadom na vertikálnu rovinu, čo umožňuje, aby sa pri prudkých zákrutách nehýbal v rôznych smeroch. Vďaka takýmto vlastnostiam sedačky vodič aj spolujazdec tvorí dokonalú súčasť vozidla a jednoducho s ním splynie a prispôsobí sa mu aj za náročných podmienok.

Moderné automobilové športové sedačky majú tiež schopnosť maximalizovať prispôsobenie sa individuálnym charakteristikám tela, líšia sa v rôznych úrovniach tuhosti a nedeformujú sa ani pri najväčších fyzikálnych vplyvoch. Športové sedačky sú tiež upravené z vonkajšej strany špeciálnymi materiálmi, ktoré bránia vodičovi pri zvyšovaní rýchlosti, prudkom brzdení alebo zatáčaní  po sedačke skĺznuť a nemať tak auto pod dokonalou kontrolou. Niektoré modely takýchto sedačiek  bývajú vybavené aj vetracími systémami.

Majú dokonalý štýl, dizajn a parametre

Výhodou športových sedačiek je aj to, že obrys samotného sedadla presne sleduje a kopíruje anatomický tvar tela, čo vám umožňuje byť pri jazde v pohode a udržať si komfort sedenia aj pri vysokých rýchlostiach a úzkych zákrutách. V takejto sedačke sa človek môže plne sústrediť na riadenie vozidla, pretože o pohodlie jeho tela sa postará moderná športová sedačka.

A ak sa o tom chcete presvedčiť, mali by ste si ju na race-shop.sk čím skôr zakúpiť.

 

 



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk