Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Tlačové správy

Autá, ktoré sú výhodné na leasing

leaseplan.sk

Autá, ktoré sú výhodné na leasing

Autá sú dôležitou súčasťou snáď každej rodiny. Kedysi bolo na cestách podstatne menej áut a práve toto je kameňom úrazu viacerých ciest. Cesty nie sú stavané na také veľké množstvá áut a inak to nebude ani s parkovacími plochami. Vo viacerých mestách vznikajú nelegálne parkoviská, ktoré vznikajú na trávnatých lúkach. Vzhľadom na veľký výskyt áut v mestách a obciach vzniká úbytok trávnatých plôch a viaceré mestá a obce si uvedomujú, že ak do týchto častí nevrátia zeleň, bude to mať negatívny vplyv na mestskú klímu.

Autá dnes nenájdeme len v každej domácnosti. Nájdeme ich aj vo firmách. Každý zamestnanec, ktorý potrebuje byť mobilný, má k dispozícii vlastné služobné auto, v ktorom sa vyváža na potrebné miesta, za klientmi. Títo zamestnanci neriešia otázku ekológie. Je im jedno, či sa vyvážajú sami, koľko minú benzínu/nafty a v akom stave bude auto, keď prídu naspäť do firmy.

Aké autá sú ale výhodné na leasing? Aké autá si berieme na firmu a aké na osobné účely?

 

Nízka spotreba a spôsob jazdy

Aké autá si berú ľudia na firmu a aké na osobné účely ovplyvňuje predovšetkým nízka spotreba.  Najmä pri výbere auta na osobné účely je potrebné zvážiť hlavne spôsob jazdy, čiže či jazdíte hlavne na dlhšie trasy mimo miest, alebo jazdíte skôr v rámci mesta. Ak plánujete jazdiť mimo miest, odporúčame predovšetkým dieselové autá, ktoré majú výrazne nižšiu spotrebu ako benzínové autá. Ak jazdievate v rámci mesta, stačiť vám budú benzínové autá. 

Tým, ktorí budú klásť dôraz na spotrebu a spôsob jazdy, odporúčame Daciu Duster. Operatívny leasing Dacia vám umožní dostať sa ku kvalitnému benzínovému autu Dacia Duster s 1.6 motorom, ktoré je vhodné aj pre malé firmy, živnostníkov, ale aj pre osobné účely. Patrí k cenovo najdostupnejším autám a práve preto je najviac vyhľadávané.

 

Nákladný priestor

Ak uvažujete o novom aute na operatívny leasing, ktoré by malo mať väčší nákladný priestor, odporúčame vám autá Peugeot Rifter 1.5 BlueHDi Allure. Sú vhodné najmä pre firmy, resp. živnostníkov, ktorí vyžadujú priestranné auto v modernom prevedení. Operatívny leasing Peugeot vám ponúka moderné vozidlo Rifter, ktoré má veľký nákladný priestor, moderné prevedenie a jednoduché ovládanie. Ponúkajú auto s motorom 1.5 TD4 (diesel), ktoré je možné využívať aj na krátke trasy, ale aj na dlhšie trasy.

 

Luxusný dizajn

Ak by ste chceli auto na operatívny leasing, ktoré má luxusný dizajn, siahajte po SUV autách, ktoré vám poskytnú pohodlné sedenie a luxusný dizajn nielen v interiéri auta. Luxusný dizajn majú  napríklad aj autá Jeep. V ponuke operatívnych leasingov nájdeme autá Jeep s luxusným dizajnom, konkrétne model Jeep Compass 1.4 Multiair Longitude, ktorý má ako už z názvu vyplýva 1.4 benzínový motor s výkonom až 140k. Takéto autá vyžadujú predovšetkým konatelia firiem, obchodní riaditelia, ale aj osoby, ktoré si potrpia na luxus a chcú luxusné auto na osobné účely. Operatívny leasing Jeep vám ponúka toto moderné vozidlo s luxusným dizajnom, ktoré nadchne každého a zaručene pritiahne pohľady okoloidúcich.

Namiesto kúpy uvažujete o využití operatívneho leasingu? Vyberte si niektoré z moderných vozidiel značky Peugeot, Dacia a Jeep a inovujte svoj vozový park.

 

 

 



RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk