Nachádzate sa: TESTY MOTOCYKLOV

ATV Combat 300 4x4

Jiří Števove, 08.06.2012

Prinášame Vám zaujímavý pohľad na štvorkolku ATV Combat 300 4x4. Trochu mimo náš odbor, ale prinášame Vám aj takýto test 

 

Štvorkolky ATV Combat Force 4x4 v teréne

Ako sa správajú moderné pracovné štvorkolky v teréne? To sme odskúšali so štvorkolkou Atv Combat Force 4x4.  Na začiatku sme zistili, že komfort tohto stroja sa javí pri posede o triedu vyšší ako u štvorkolky rovnakej triedy. Celkovo vyznieva mäkkšie nastavenie a pomerne vysoká svetlá výška Combatu 4x4 pohodlne, no nie na škodu ovládania stroja.

Čo je teda jasné, že podvozku nerobili žiadne problémy menšie nerovnosti. Jazda cez väčšie nerovnosti sa ukázala taktiež ako adekvátne komfortná ku cene. So zvyšujúcou sa rýchlosťou boli na podvozku v teréne ukázané limity, ktoré ale sú dostatočne vysoko pre viac menej obyčajný terén a odpovedajúcu rýchlosť a tomu i zábavu. Táto štvorkolka je skôr svojim zameraním určená viacej pre ťažší terén jazdou pomaly, ako pre agresívny štýl rýchlej jazdy, čo naše testovanie i potvrdilo. Napriek tomu štvorkolka dosiahne v základnej verzii 70 km/h a  agresívnejšie tempo na obyčajnej vozovke nie je vďaka dynamickému motoru problémom.

Najnáročnejšie stúpania sa tiež javili bez zbytočných problémov, štvorkolka pomaly a isto zaberala tam, kde mala. Pomerne prekvapivé boli zistenia, že v teréne môžete jazdiť pomerne rýchlo bez obáv v stúpaní, netreba sa teda obávať či to motor zvládne a či nie, otázka prevodu sa vďaka automatu nerieši.

Celkovo vyznieva táto atv štvorkolka veľmi pozitívne, pretože jej hlavným plusom nie sú bláznivé jazdy v ťažkom teréne, no plynulý záber, ktorý bol charakteristickým rysom počas testovania . Pre skúsenejších jazdcov bola jazda celkom bezproblémová, dostatočne komfortná a dalo by sa povedať i zábavná.  Táto štvorkolka má isto iste svoje limity, ale kto chce komplexný stroj, nájde ho i v tejto testovanej štvorkolke. 





RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk