Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Aktuality

Rusko, Rumunsko, Alpy...

redakcia, 24.3.2013

Veľmi žiadaný Motoatlas Álp je bohužiaľ vypredaný a čaká sa na nové, aktualizované vydanie, ktoré má výjsť niekedy v priebehu tohto roka. Vydavateľ však stále nezverejnil termín vydania. Namiesto tohto motoatlasu môžeme ponúknuť alternatívu - nový atlas Álp v mierke 1:300 000 od vydavateľstva Marco Polo. Atlas je v krúžkovej väzbe, nie je vodeodolný, ale pekne zobrazuje kompeltné Alpy a obsahuje aj zoznam priesmykov. Pre plánovanie ciest do Álp je určite skvelý.

Ďalšiu novinku máme pre cestovateľov do Rumunska. Na základe požiadaviek od Vás sme do e-shopu zaradili atlas Rumunska v krúžkovej väzbe a mierke 1:250 000 od osvedčeného vydavateľstva Dimap. Taktiež máme peknú mapu pohoria Fagaraš v mierke 1:60 000. Je to náhrada mapy Transfagarasan, ktorú sme mali v ponuke, ale momentálne je vypredaná a vydavateľ prestal komunikovať. Nová mapa je určite porovnateľnou náhradou.

Pár ďalších noviniek v e-shope: 

Atlas Európy Michelin - typicky "micheliňácky" pekne spracovaný a prehľadný atlas celej Európy, okrem Ruska, Ukrajny, Moldavska a Bieloruska. Pre uloženie do tankvaku je síce dosť veľký (A4), ale je výborný pre plánovanie ciest doma alebo v stane.

Tento atlas bude v ponuke neustále, na rozdiel od nižšie uvedených atlasov Ruska. V Rusku totiž dodnes majú socialisticko-paranoidný zákon zakazujúci vývoz máp a mapových publikácií z krajiny, čo znamená, že tieto mapy a atlasy musíme z Ruska doslova "pašovať" cez rôznych prostredníkov, ktorí si ich fyzicky dajú do batožiny a prevezú ich. Preto máme od každej z nižšie uvedených publikacií len pár kúskov a po ich vypredaní už nebudú (ale snáď sa podarí zas nejaké iné doviesť:) ) takže: 

Rusko autoatlas A4

Rusko autoatlas A5 hrubý

Rusko autoatlas A5 tenký

Rusko, SNS a Pobaltie - autoatlas A4

 

 


autoatlas Rusko A5 hrubý
autoatlas Rusko A5 hrubý
atlas Álp
atlas Álp
atlas Európy Michelin
atlas Európy Michelin
atlas Rumunsko
atlas Rumunsko
autoatlas Rusko A4
autoatlas Rusko A4
autoatlas Rusko A5 tenký
autoatlas Rusko A5 tenký
autoatlas Rusko, SNS a Pobaltie A4
autoatlas Rusko, SNS a Pobaltie A4
mapa Fagaraš
mapa Fagaraš


RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk