Nachádzate sa: ÚVODNÁ STRANA / Aktuality

Nové BMW R 1200 GS Adventure

BMW , 26.4.2018

Máte radi dlhé, extrémne výlety po drsných cestách alebo trasách priamo cez divočinu? Nové BMW R 1200 GS Adventure je vďaka svojmu ľahkému a agilnému ovládaniu tou správnou odpoveďou na každú výzvu. BMW R 1200 GS Adventure je stroj pre jazdcov, ktorí si užívajú skutočné dobrodružstvo a chcú vyjadriť svoju výnimočnosť a zároveň si plnými dúškami užívať pôžitok z jazdy.

 

Pôsobivá prítomnosť.

R 1200 GS Adventure je určené pre všetky typy výprav. A tiež je pripravené na akúkoľvek výzvu. Je nezameniteľné - jeho výkonný, robustný a dynamický dizajn vám na prvý pohľad povie všetko, čo potrebujete vedieť o jeho charaktere. Ochrana proti vetru, poveternostným vplyvom a chrániče motora mu prepožičiavajú mimoriadne výrazný vzhľad, ktorý posunul vizuálny vzhľad motocykla o ďalší kus dopredu. Chránič proti špliechaniu dodáva modelu R 1200 GS Adventure agresívny vzhľad. Je jednoducho pripravené s istotou kedykoľvek zvládnuť akékoľvek ťažkosti. Objem palivovej nádrže 30 litrov vám dáva nezávislosť na cestách a pridáva vzdorovitý vzhľad. 

Rally štýl prepožičia vášmu modelu R 1200 GS Adventure terénnejší charakter. Ten zabezpečuje zodpovedajúce športové sedlo a Rally lak. So štýlom Exclusive je vaša snaha o dobrodružstvo vylepšená ešte extravagantnejším lakom, ktorý premení váš motocykle na stroj, ktorý upúta pozornosť na míle ďaleko.

Doma v každom teréne.

Model R 1200 GS Adventure vám umožní zvládnuť všetky typy terénu. Praktické vybavenie, s ktorým prichádza toto cestovné enduro, vyhovuje všetkým vašim potrebám: dva štandardné jazdné režimy – „Rain“ a „Road“ – máte k dispozícii po stlačení tlačidla a ponúkajú vám dve úplne odlišné a optimálne koordinované štýly jazdy. Napriek tomu zostáva počas jazdy stále veľmi dynamické. Legendárny 2-valcový 4-taktný vodou chladený motor typu boxer prináša krútiaci moment 125 Nm a výkon 125 konských síl.

Pre všetkých, ktorí chcú viac.

Inovatívna technológia, ktorú moderný dobrodruh „musí mať“ na svojom R 1200 GS – BMW Motorrad Connectivity. Toto nové špeciálne vybavenie vám šikovne ukáže všetko o vašom motocykli na displeji TFT s veľkosťou 6,5 palcov. Pripojte váš smartfón k motocyklu pomocou Bluetooth a používajte funkcie prostredníctvom multifunkčného ovládača na riadidlách, ako napríklad navigáciu v smartfóne, prijímanie hovorov alebo dokonca uskutočňovanie hovorov, funkcie médií, ako je výber a počúvanie hudby zo zoznamu skladieb vášho smartfónu, prípadne využívajte intuitívne ešte viac informácií o motocykli, bez toho, aby vám to zbytočne odpútavalo pozornosť od jazdy. Na niektoré funkcie budete potrebovať aj aplikáciu BMW Motorrad Connected.

Ďalšou novinkou v doplnkovom vybavení je „inteligentný tiesňový hovor“: Systém zabudovaný v riadidlách, ktorý sa v prípade núdze spustí buď manuálne, stlačením tlačidla alebo - v závislosti od situácie - automaticky a aktivuje tak záchranné spojenie. Vďaka tomu získate rýchlejšie pomoc od záchranných zložiek – bez ohľadu na to, kde ste. 

Pri hľadaní dobrodružstva máte ešte viac možností vďaka jazdným režimom Pro z voliteľného príslušenstva a jazdným režimom Dynamic Pro a Enduro Pro. 

Voliteľný dynamický systém ESA najnovšej generácie zabezpečuje optimálny komfort jazdy na všetkých typoch nerovných povrchov vďaka automatickému nastaveniu tlmičov a kompenzácie polohy jazdca. 

Asistent radenia Pro umožňuje jazdcovi preraďovať rýchlosti nahor a nadol bez použitia spojky alebo škrtiacej klapky. Skrátený čas preradenia znamená, že zadné koleso si zachová ešte lepšiu smerovú stabilitu a jazda bude ešte pohodlnejšia a na riadidlách bude potrebné vynaložiť menej úsilia.

Jazda bez kľúča ponúka ešte väčší komfort: pri tomto systéme zostáva kľúč zapaľovania vo vašom vrecku a máte voľné ruky v každej situácii.

Model R 1200 GS Adventure. Urobí dojem. Nech príde kamkoľvek.

Viac nájdete na :






RSS | Obchodné podmienky © MotoRoute 2009-2022 Všetky práva vyhradené.

MotoRoute Slovakia, s.r.o., Sabinovská 49, 082 21 Veľký Šariš, IČO: 47 359 889, DIČ/IČ DPH: SK2023891364 zapísaná v OR SR Oddiel Sro, vložka č. 29068/P. Zaujímavé odkazy: www.motolife.sk